Thursday 1 May 2008

Uppdatering

Hej igen!

Ledsen att vi varit sa usla pa det har med att fixa nya inlagg till bloggen... Men men, har kommer en snabb sammanfattning i "kortform" (haha) av vad vi haft for oss de senaste fyra veckorna som gjort att vi inte hunnit med bloggen.
Det efterlangtade och behovda IKEA-besoket agde rum i borjan pa manaden. Forutom papperskorg-, lakan- och galgletande blev det sjalvklart middag bestaende av potatis, kottbullar, brunsas och lingon, samt delikatessboll till efterratt! Gick ifran den blagula jattefyrkanten matta, belatna och med varsin valfylld kasse med knackebrod, fladersaft, skorpor, havreflarn, marabouchoklad m.m. m.m.
Har aven hunnit med lite konserter, bade Lykke Li och som ni ser pa bilden Shout Out Louds. Ja jag vet, man borde se annat an svenska band nar man ar i manchester men bada spelningarna var faktiskt valdigt valdigt bra!
Utover nojen sa har ju bade jag och Annie dessutom jobbat. Har ser ni tva av mina kara jobbarkompisar har pa Hilton Chambers. Fran hoger: Magdalena (som dock just den dag som vi tog kortet jobbade sitt sista pass med oss, har borjat pa STA Travel, men ni kommer sakert fa hora talas och se mer av henne anda), Alena (assistant manager) och jag.
Har aven blivit en hel del besok och lasning i den narliggande parken som vi hittat (for ovrigt dar Manchester City har sin fotbollsskola) nar solen tittat fram, vilket den faktiskt gor oftare och oftare!
Tog ocksa en promenad till Castlefield haromdagen. En av de finaste delarna av Manchester vi hittat hittills. Eller fint och fint..."fulsnyggt" passar val battre in. Vi gillar det i alla fall!
Ska forsoka battra mig pa att blogga, lovar! Glomde sjalvklart min kamerasladd idag, sa kommer fler bilder om en dag eller tva. Att vanta: fler parkbilder, bakkvallskort m.m.
Tills dess Ta hand om varandra och njut av det fina vadret!